Blackberry Hill Hospital
Bristol
2005
Avon & Wiltshire Mental Health Trust
Courtyard 2: water feature, ceramic applied to reinforced concrete, lighting. Courtyard 3: Five ceramic panels with internal LED lighting set into recesses in rendered wall. Courtyard 6: Continuous ceramic panel with internal LED lighting set into recess in rendered wall.
Water feature: 1.5m high, 1.5m diameter, 5 panels each 2m high x 0.5m wide, Continuous panel 0.2m wide

Ceramic features incorporated into three external courtyards in Fromeside Medium Secure Services, Blackberry Hill Hospital.

A collaboration with a lighting designer resulted in computer controlled illuminated ceramics.

Consulted with contractors and landscape architects to incorporate artwork into plans. Consultations and workshops with staff and mental health service users informed the design process.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial